SZOLGÁLTATÁSOK

DÉLI PARTI SERVICE
A Déli Party Service szolgáltatás elsődleges célja a szórakozás biztonságosabbá tétele. Tehát munkánk során feladatunk a szórakozó fiatalok esetenkénti segítése (mind pszichés-, mind egészségügyi segítségnyújtás – komolyabb esetekben: a Drogcentrumba való delegálás, elsősegélynyújtás) információs eszközök (pl. játékos tesztek, totók, szóróanyagok), ártalomcsökkentő eszközök (pl. ásványvíz, szőlőcukor, pezsgőtabletta, óvszer) osztása.    
    Ezen tevékenységek semmilyen formában nem zavarják a szórakozóhely működését és az adott program lebonyolítását, sőt a Déli Party Service munkatársai egyfajta kisegítő személyzetként funkcionálnak. A Déli Party Service működéséhez rendkívül fontos az önkéntesek jelenléte, mert kiegészíti, segíti a Drogcentrum munkatársainak munkáját. Szempont az, hogy minimum egy professzionális segítő legyen, és minél több önkéntest sikerüljön bevonni (összlétszám 3-5 fő/éjszaka).
A szórakozóhelyeken nyújtott party service szolgáltatásunk során figyelembe vesszük a város fiataljainak sajátos szórakozási szokásait, így vannak olyan időszakok, amikor csak kis létszámban jelennek meg a bulizni vágyó fiatalok (pl. vizsgaidőszak, nyár), ilyenkor kevesebb alkalommal települünk ki a szórakozóhelyekre. A nyári hónapokban viszont a fesztiválokon való megjelenés a jelentősebb.

PREVENCIÓ

DROP IN