Programjaink

Hétindító kávéház: Meleg kávé mellett mesélhetsz a hétvégédről, közösen nézünk elébe a hétnek, elvárásokat, terveket megfogalmazva. Hétfőnként 11:00 órától klub szobánkban.

 

Hétzáró kávéház: Meleg kávé mellett elmondhatod heted, napjaid történetét, várakozón szemlélve a hétvégét tervezve. Péntekenként 10:00 órától a klub szobában.

 

Batman csoport: Közösségi szabályok, gondok megbeszélésére adunk teret, és a megoldást közösen veletek alkotjuk meg. Minden hónap második csütörtökjén 10:00 órától a klubszobában.

 

Ping – pong csoport: Professzionális edzések, jó hangulat, versenyek. Minden szerdán 14:00 órától a klub szobában.

 

Youtube klub: A zene az kell, mi körül ölel... Jó hangulat, beszélgetések miközben kedvenc zenéd szól. 
Minden hétfőn és kedden 14:00 órától a klub szobában.

 

Zsonglőr klub: Szeged híres, hírhedt profi zsonglőrjei várnak, hogy megmutassák ezt a varázslatos világot, ahol a tűz, a nevetés, a színek a labdák játéka örvendeztet meg, a kreativitásnak nem szabunk határt.

 

Kortárs Segítő Közösség (KSK, szívünk egyik csücske a fentiek mellett): 

A kortárs segítők adott körből szerveződő felkészített fiatalok tevékenysége, akik a tanárok-nevelők kísérése, felügyelete és a szakemberek szakmai vezetése mellett a konstruktív peer-hatást felhasználva segítenek saját kortárs-csoportjuk egészséges működésében. 

Képzésük révén hatékonyan tudnak prevenciós tevékenységet ellátni, segíteni, közösséget formálni és fejleszteni, belső szakértőként javaslatokat tenni, valódi szükségleteken alapuló fejlesztéseket végrehajtani.

A gyakorlatban leginkább életvidám nyüzsgésükről és mély világlátásukról ismerhetők fel a KSK tagjai.