Munkatársaink

Szabó Ágnes részlegvezető, szociális munkás

2014 júliusától dolgozom a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrumban, a Nappali Ellátás részlegében, mint terápiás segítő. Ezt megelőzően 10 évig tevékenykedtem iskolai szociális munkásként halmozottan hátrányos helyzetű, beilleszkedési zavarokkal küzdő fiatalok körében. Tudásomat, értékeimet és eddigiekben megszerzett szakmai tapasztalataimat jelenlegi munkakörömben igyekszem minél szélesebb körben képviselni, professzionalitását bővíteni. Feladatom a kliensfelvételen túl, a klub által biztosítható szolgáltatások klientúrához illeszkedően annak bővítés, közösség és közösségi tér kialakítása. 
Mottóm: "Összeszőheted szertehullott lelkedet gondosan ügyelve sorról, sorra haladva felépítheted újra életed."

Farkas Attila szociális munkás, családterapeuta

Közel húsz éve vagyok foglalkozok segítéssel. A Szegedi Tudományegyetem több karán és szakán vagyok óraadó. Rendszeresen kérnek fel szakmai továbbképzések és műhelymunkák, valamint tréningek vezetésére Magyarországon és a magyarlakta vidékeken.

Jelenleg az irodalom és a nyelvi és dinamikus pszichológia területén folytatok kutatásokat.

Pozitív, mozgósítható forrásokat kereső, nyitott emberként-szakemberként az eklektikus-integrált terápiás szemlélet áll hozzám legközelebb, ebben folyamatosan mélyítem tudásomat.

Hüvös Lajos művelődésszervező menedzser

2007 óta dolgozom a Drogcentrumban, feladatom az intézmény klub részében a programok és szolgáltatások szervezése, tervezése és lebonyolítása, valamint egyéb külső rendezvényeken való részvétel és szervezés. Ezek kiegészülnek a klub marketing stratégiai elemeinek kidolgozásával, arculattervezésével, külső promócióval, kapcsolatépítéssel, reklám- és grafikai tervezéssel, pályázatfigyeléssel és készítéssel, egyéb kreatív feladatokkal. Szakképzettségeim: Művelődésszervező menedzser (dpl.: kommunikációelmélet), díszítő szobrász, videó szerkesztő, népművelő, lézertechnikus. Érdeklődési kör: Orientalizmus, etológia, egzisztencializmus, memetika, underground kultúra, művészet, aranymetszés.

 

 

Gyenes Miklós recepciós

Gyenes Miklós vagyok, 2012 nyara óta dolgozom a Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrumban, a Nappali Ellátás részlegének tagjaként. Feladatom a recepción való helytállás, és az ehhez kapcsolódó feladatok, úgymint a kliensirányítás, a kliensek adminisztrációja, illetve a Nappali Ellátáshoz kapcsolódó egyéb feladatok elvégzése, ügyintézés.